Yksilöllistä palvelua.

Premium Autot Outlet-hinnoin

Yksilöllinen palvelu ja laadukkaat Premium-autot
ovat toimintamme perusta.

Rahoitus

Tarjoamme kaikkien autorahoitusyhtiöiden rahoituspalveluja. Yhteistyökumppaneitamme ovat Santander Consumer Finance Oy, Pohjola Pankki Oyj, Sampo Pankki Oyj sekä Svea Rahoitus ja Handelsbanken. Tyypillinen käsiraha on 5-30% ja maksuaika 12-60kk, riippuen ajoneuvon iästä ja hakijan tiedoista. Käsirahana käy käteinen eri muodoissa tai vaihtoajoneuvosi. Lunastamme myös vanhan velan osana palveluamme. Kysy myös räätälöityjä leasing- ja rahoitusratkaisuja.
 

Takuu

Kaikissa alle 8-vuoden ikäisissä ja alle 200 000 km ajetuissa autoissamme on vähintään 12kk/20000km takuu. Emme veloita kilpailijoidemme tapaan lisähintaa takuusta, vaan haluamme aidosti taata asiakkaillemme huolettomia ajokilometrejä. Takuu on myös laajennettavissa erikseen esimerkiksi 24kk/40000km. Kysy lisää henkilökunnaltamme.
Katso takuuehdot.


Lisäturva Plus Lisäturva Extra
symbol_moottori Moottori
Seuraavat moottorin sisällä olevat voidellut osat: nokka-akseli ja laakerit, kiertokanget ja laakerit, kampiakseli ja päälaakerit, öljypumppu, työntötangot ja nostimet, männät, männänrenkaat ja –tapit, keinuvarret ja laakeriholkit, jakoketjun rattaat ja –ketjut, venttiilijouset, -ohjaimet ja –istukat (ei ohjaimen tiivisteet), imusarja, pakosarja, pakokaasun kierrätysventtiili (EGR), öljyputket, kampiakseli, hihnapyörät, öljypohja, kiertomoottorin kotelo, jakopään hihna/ketju ja kiristin, jakopään hihnan/ketjun suojakotelo, venttiilikansi(kannet), vesipumppu. Kannet, kotelot, moottorilohko ja sylinterinkannet sisältyvät lisäturvan piiriin vain, jos ne vahingoittuvat sisäisesti voidellun osan rikkoutumisen takia. Eristeet ja tiivisteet vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.
symbol_vaihteisto Vaihteisto
Automaatti-, manuaali- tai jakovaihteisto: kaikki sisäiset voidellut osat vaihteiston sisällä, jäähdytysputket (metalli), kiinnikkeet, alennusvaihteen vaijeri, momentinmuunnin, vauhtipyörä, etupumppu, öljypohja, ulkoinen ja sisäinen ohjausyksikkö, vaihteiston sisäinen lauhdutin. Vaihteisto- ja jakovaihteistokotelo, eristeet, tiivisteet ja öljy vain siinä tapauksessa, että vaihteisto puretaan jonkun edellämainitun osan rikkoutumisen johdosta.
symbol_etu_takaveto Voimansiirto
Kaikki vetoakselikokoonpanon sisällä olevat voidellut osat, mukaanlukien akselit ja akselilaakerit, tasausnivelet, kumisuojukset, vetoakselin kotelo, vetoakselin tuki, tasauspyörästön kotelo, etunavan vetolukot, vetoakseli, ristinivelet. Eristeet ja tiivisteet vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.
symbol_turbo Turbo
Ahtimen/turboahtimen (tehdasasennettu) kotelo, sisäiset voidellut osat, öljyputket, kiinnikkeet. Eristeet ja tiivisteet vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.
symbol_ilmastointi Ilmastointi
Kompressori, magneettikytkin, hihnapyöräkokoonpano, termostaattinen paisuntaventtiili, kompressorin katkaisukytkin, paineen kiertokytkin. Ilmastoinnin letkut ja jäähdytysaine vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.
 
symbol_jarrut Jarrut
Pääsylinteri, alipaineen tehostin, levyjarrun satula, jarrusylinterit, kuormaventtiili, jarrujen hydrauliset putket ja kiinnikkeet, hydraulinen ohjausyksikkö. Seuraavat ABS-jarrujen osat: jarrutehostin, pyörän nopeusanturit, hydraulinen pumppu-/moottorikokoonpano, paineen muunninventtiili. Eristeet ja tiivisteet vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.
 
symbol_jaahdytys Jäähdytysjärjestelmä
Jäähdytyspuhallinmoottori, jäähdyttimen kenno, lämmittimen kenno ja –moottori, termostaatti, jäähdytinnesteen lämpötilan tunnistin. Eristeet ja tiivisteet vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.
 
symbol_sahko Sähkötekniikka
Laturi, laturin jännitteensäädin, mittariston taustavalokytkin, sytytyspuola, öljynpaineen anturi, nokka-akselin asentotunnistin, kampiakselin asentotunnistin, Lambda-anturi, öljynäärä anturi, ilmamassamittari, imusarjan painetunnistin, kaasupolkimen asentotunnistin, pääjohdinsarja, elektroninen pääohjausyksikkö, voimansiirron ohjausmoduuli, käynnistysmoottori, seuraavat sähköiset kytkimet, joita käytetään manuaalisesti tai mekaanisesti: jarruvalon kytkin, takalasin lämmittimen kytkin (ei rele), ajovalojen kytkin, virtalukko, peilin kytkin (sähkötoiminen), sähkötoimisen peilin moottori, suuntavilkun kytkin, pesupumpun kytkin, ikkunan kytkimet ja pyyhkimenkytkin, pesupumpun moottori ja pyyhkimen moottori (edessä ja takana).Ei ajovalopesuri. Eristeet ja tiivisteet vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.
 
symbol_etujousitus Jousitus
Tukivarsi, aurauskulmien säätövarsi, akselit, vääntösauvat, kallistuksenvakain, nivelet (ei ylä- ja alapallonivelet), korkeusanturi. Eristeet ja tiivisteet vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.
 
symbol_polttoaine Polttoainejärjestelmä
Polttoainepumppu,polttoainejakaja, putket (metalli), paineensäädin, säiliön tuki, säiliö, polttoainesäiliön täyttöputki, kaasuläppäkammio, lämmityssäädin, lisäalipainepumppu ja ruiskutuspumppu. Eristeet ja tiivisteet vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.
 
symbol_ohjaus Ohjaus
Kaikki ohjauslaitteen ja ohjaustehostimen pumpun sisällä olevat voidellut osat, ohjaustehostimen letkut ja liitännät, väliakseli, pääakseli, ohjausvaihde ja pumppukotelo, ohjausvarsi, välivarsi, raidetangon päät, yhdysvarsi, ohjauspyörän säätömekanismi, hammastanko.Eristeet ja tiivisteet vain siinä tapauksessa, että ajoneuvoon vaihdetaan edellä mainittuja osia.
 

Vakuutukset

Kauttamme saat kaikkien tunnetuimpien Suomalaisten vakuutusyhtiöden tuotteet, eli sinun ei tarvitse juosta vakuutusyhtiössä, vaan osana palveluamme hoidamme kaikki käytännön asiat puolestasi. Luonnollisesti voimme samalla hoitaa myös kaikki rekisteröintitoimenpiteisiin liittyvät muodollisuudet.

Auton toimitus kotiisi

Haluamme tehdä auton hankinnasta mahdollisimman vaivatonta ja siksi toimitamme auton myös kotiovellesi tai yrityksesi toimipaikkaan, Tämä kuuluu palveluihimme Premium-autojen luokassa.


Auto tilauksesta

Eikö sopivaa autoa ole vielä löytynyt? Onko hankinnallasi tarkat kriteerit ja Suomen rajallisilta markkinoilta ei hakemaasi ole löytynyt, ainakaan kohtuulliseen hintaan? Auto-Outletin henkilökunnalla on kokemusta yli tuhannen ajoneuvon toimituksista räätälöidyin kriteerein. Vuosien saatossa toimittamamme autot ovat olleet kaikkea Fiatin ja Ferrarin väliltä. Laajan kontaktiverkostomme turvin toiveiden mukaisen auton toimitus onnistuu jopa viikossa – avaimet käteen periaatteella.

Tilauskyselyitä tulee enemmän kuin ehdimme hoitamaan. Toivomme ystävällisesti, ettäotat yhteyttä vasta kun auton hankinta on aidosti ajankohtainen. Jokainen räätälöity tilaustyö sisältää helposti kymmeniä tunteja työtä, joten ilman palkkiota emme valitettavasti pysty auttamaan.

Yleensä saavutamme Premium -luokan autoissa 5-20% säästön Suomessa vastaavasti varusteltuun verrattuna ja välirahakin jää lähes aina tuhansia euroja pienemmäksi.

Tilausautoihin on saatavissa takuu ja rahoitus. Voimme myös ottaa nykyisen ajoneuvosi vaihdossa.

Täytä tarjouspyyntölomake


Ostamme autoja

Ostamme hyväkuntoisia autoja. Maksamme kauppasumman tilillesi ja kuittaamme myös mahdollisen loppuvelan suoraan rahoitusyhtiölle.

Mikäli olet luopumassa omastasi ja haluat tarjouksen, niin lähetä autostasi mahdollisimman tarkat tiedot meille oheisella lomakkeella.
Otamme nopeasti yhteyttä.

Täytä autotarjouslomake

Yhteystiedot

Auto-Outlet Helsinki Oy
Viihdekeskus Flamingo
Tasetie 8
01510 Vantaa, Finland

Puhelin: 010 292 2880
Sähköposti:
www.auto-outlet.fi
VAT FI22606767

Kartta